Тествайте вашата психическа издръжливост!

Submitted by Fatal Error on Съб., 07/08/2023 - 08:30
Игнорирай!

В живота все повече се налага да бъдем психически издръжливи. В условията на нарастваща конкуренция и стрес е жизненоважно да можем да запазим фокуса и концентрацията си върху важните за нас неща, и същевременно да усвоим умението да игнорираме маловажните такива. Иначе дребните фрустрации, обиди и проблеми лека полека ще ерозират душевния ни покой и равновесие, от което ще пострада животът ни, а понякога дори и нашето здраве. За съжаление днес различните психологически тактики, завоалираните внушения и обиди, подмолните въздействия и манипулации на психиката се използват все по масово, с цел налагане на различни интереси. Тези психологически въздействия, макар и често представляващи престъпления според закона, най често не подлежат на доказване пред институциите. Затова и стават все по популярни. За съжаление, изглежда че много хора са склонни да извършат нещо неморално, което да е в тяхна полза, ако са уверени, че това ще им се размине.

Към момента рецепта за справяне с такива въздействия няма. Остава единствено да развиваме психологическата си издръжливост и да се уповаваме на духа, волята, характера, личната философия и ценностната си система. Играта, представена по долу, представлява опит за "тренажор" в дисциплината на психологическата издръжливост, където можете да проверите дали негативните психологически въздействия, които в случая са обиди, повлияват на концентрацията, рефлекса и бързата ви преценка, които играта изисква. Можете да сравните вашите резултати в три режима -Дразнещ, Мотивиращ и Неутрален. По време на играта в първия режим, сте подложени на просташки обиди(в зависимост от пола ви), във втория режим посланията към вас са позитивни, а в третия отсъстват каквито и да било въздействия. Дали и как това ще повлияе на резултатите ви, проверете сами:

https://fatalerror.bg/fed/fe_content/Ignore

 

Таг

Коментар

Restricted HTML

  • Разрешени HTML tag-ове: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.