Aktualno

На добър час, абитуренти!

Submitted by Fatal Error on Съб., 05/28/2022 - 06:51

Здравейте скъпи младежи и девойки,

Добре дошли при нас, възрастните!

Сега се намирате на прага между детството и съзнателния живот на възрастен и отговорен гражданин. Затова трябва да забравите някои неща и да научите нови.

Таг

Светът никога повече няма да бъде същият!

Submitted by Fatal Error on Пет., 05/27/2022 - 14:15

Всички си спомняме този рефрен от времената на локдауна. Той ни заливаше от всички страни, повтаряха го експерти, лекари, политици и журналисти, често с жар и фанатичен блясък в очите. Тръбеше се, че светът щял да се  промени безвъзвратно, дори и това да не се харесвало на хората. Въпреки, че не се споменаваше, в какво точно щяла да се състои промяната, се загатваше за различни ограничения и нови социални порядки, с които трябвало да свикнем. Въпросните внушения по никакъв начин не подминаха уж либералния Запад.

Таг

Троловете срещу Свободата

Submitted by Fatal Error on Вт., 04/26/2022 - 09:26

Троловете в интернет все повече се налагат като ефективен инструмент на олигархията за заглушаване на смислената комуникация в интернет и безпардонното налагане на  отвратителната и идеология, насочена срещу свободата, правата, честта и достойнството на индивида.

Таг

Накратко за контролираното общество

Submitted by Fatal Error on Вт., 04/26/2022 - 09:12

Воят срещу демокрацията и свободата се засилва. Кохорти тролове и прочее фауна скандират заучените клетви срещу "либерастията", "крайният индивидуализъм", и "демонокрацията" за поредните стотинки на пост.  
Няма да забогатеят. Повечето няма и да се издигнат нагоре. Те са нужни точно там, където са. А именно като нископлатен слугинаж, който вдига шум. Корпоративният модел на олигархията търси икономическа ефективност, следователно не може всеки редови трол да бъде повишен и някой ден да има това, на което се надява. Просто няма такъв ресурс.

Таг